itulau

Robot pandas ma laupapa pupuu: Ua fa'alauiloa e le militeri a Saina le laina o lavalava o va'alele

Talofa, sau e fa'atalanoa a matou oloa!

1

O va'alele va'alele e ese le manaia.So'o se tasi ua va'ai i le "Top Gun" e mafai ona fa'amaonia lena mea.

Ae na'o ni nai fuava'a a le lalolagi o lo'o i ai tomai fa'apisinisi ma fa'atekonolosi e fausia ai.I le 2017, na auai ai le Fuafuaga a le Malo o Saina (PLAN) i lena kalapu, ma faalauiloa ai le Shandong, le vaalele muamua a le atunuu na mamanuina ma fausia.

Ua avea lea va'a ma fa'ailoga o le a'ea'e a le FUAFUAGA e avea ma fuāva'a aupito tele i le lalolagi, fa'atasi ai ma va'a fa'aonaponei, malolosi ma fa'alelei o lo'o fa'atasi atu i va'a i se saoasaoa vave.

I le fa'atauaina o le ta'uta'ua o le Shandong, o lo'o maua nei e le va'a lana lava la'ei, o se fa'aputuga o mitiafu, peleue, paka malulu, 'ofu ma laupapa ma polo pasiketipolo, a'o taumafai Saina e fa'ateleina le ta'uta'ua o le militeri i tupulaga talavou. tagata.

2

Ua fa'ailoa mai e ala i se pu'ega ata i le auala, lea e va'aia ai fa'ata'ita'iga mumu o lo'o tu i luma o le va'a e 70,000-toni, o le fa'aputuga e tu'ufa'atasia ai la'ei fa'atino ma mea masani o lo'o iai ata fa'ataata.E tasi le mitiafu o loʻo lolomi i le ata o se robot panda, faʻamaeʻa ma vaalele i ona vae.

O se upega tafa'ilagi a le PLA Navy e valiina le ofuina o ofu e fai ma fa'amatalaga lotonuu.

"O le tuʻinanau o le alofa lea o le vaʻalele vaʻalele," o lana tala lea."O le fiafia i le tulaga taua."

Mo i latou o loʻo tautua i le Shandong, o lavalava e faʻaalia ai lo latou faʻamaualuga e ala i le taʻu atu i le lalolagi, "O aʻu mai le vaʻa Shandong a le Neivi a Saina," o le faitau lea o se pou i luga o le upega tafaʻilagi.

“O le folafolaga aupito mitamita lea a seila,” o le faaopoopo mai lea.

3

Ua uma ona mamanuina e le kamupani le tagavai o le ave taavale faapea foi ma se laina o pulou peisipolo ma mata tioata e o faatasi ai, o le lipoti lea a le tabloid.

O le taimi nei ua mamanuina e le kamupani oloa "ma se lagona e sili atu ona talavou e faatosina mai ai le fiafia o tagata lautele i aganuu a le gataifale ma ia mafai ai ona latou lagona le malosi lelei na aumaia e le vaalele vaalele i le atunuu," o le tala lea a le lipoti.

O le fa'agaioiga o feso'ota'iga lautele e fetaui ma se laina umi o taumafaiga a le PLA e fa'alauiloa le militeri i tagata lautele o Saina.

Ua fausia e le fale tifaga a Saina ana lava poloka a le militeri, e aofia ai le 2017's "Wolf Warrior 2" lea o loʻo faʻaalia ai se fitafita Saina faʻapitoa na laveaʻiina tagata na taofia i Aferika, ma le "Operation Red Sea," faʻatasi ai ma se autu tutusa ae faʻatasi ai ma vaaiga o taua ma meafaigaluega a le militeri fana. tutusa ma mea na tuuina mai e le au fai ata tifaga a Amerika.

4

I le taimi nei, o le militeri a Saina lava ia o loʻo faia ni ata mataʻutia o loʻo faʻaalia ai le au a Saina i le gaioiga, e aofia ai le 2020 PLA ​​Air Force lea e foliga mai o loʻo faʻaaogaina le US Andersen Air Force Base i Guam e avea ma sini o se osofaʻiga faʻataʻitaʻi.

I le amataga o lenei tausaga, na faʻaalia ai e le PLA Navy le Shandong i se vitio e tolu ma le afa minute na faʻaalia ai le gafatia o le vaʻa.

Ae e ui lava ina ua silia ma le tausaga ma le afa talu ona fa'atonuina, ae o lo'o fa'agasolo pea le va'a i le tulaga fa'agaioia a'o fa'amasani le auvaa i ana faiga ma fa'ata'ita'i i va'a maualuga.
Ma o lenei, ua latou maua ni mea fou e fai ai lena mea.


Taimi meli: Aukuso-16-2021