itulau

Fai nei loa!O le atunuu tele ua taofia le faaulufaleina mai o 2,066 meaʻai o Taiwan ma auina atu i fafo o oneone masani i Taiwan.

Talofa, sau e fa'atalanoa a matou oloa!

E tusa ai ma fuainumera mai le aufaasālalau a Taiwan ia Aukuso 2, ua taofia e le atunuu tele le faaulufaleina mai o 2,066 meaʻai a Taiwan mai le silia ma le 100 pisinisi, e tusa ma le 64% o le aofaʻi o pisinisi a Taiwanese ua lesitalaina.O mea ia e aofia ai oloa vai, oloa mo le soifua maloloina, lauti, masi ma meainu, o mea ia e sili ona faasaina i totonu o vai, e 781 mea.

O fa'amaumauga o lo'o fa'aalia ai o nisi o nei kamupani e ta'uta'ua, e aofia ai Weg Bakery, Guo Yuanyi Food, Wei Li Food, Wei Whole Food ma Taishan Enterprise, ma isi.

O le aso 3 o Aukuso, na tuuina atu ai e le Matagaluega o Manu ma La'au Karantina a le Ofisa Sili o Tiute ma le Pulega o le Saogalemu o Taumafa ma Fa'aulufale mai ma Fa'atau Atu i fafo se fa'aaliga e taofia ai le fa'aulufaleina mai o fualaau 'aina o le citrus, i'a pa'epa'e maalili ma 'o'u fa'a'aisa mai Taiwan i totonu o le atunu'u tele.Na lipotia mai e le aufaasālalau a Taiwan e faapea o le 86 pasene o fualaau suamalie a Taiwan na auina atu i fafo i le atunuu i le tausaga talu ai, ae o le 100 pasene o iʻa fou pe faʻaaisa fusipaʻu sa auina atu i fafo i le atunuu.
E le gata i lea, o se fofoga fetalai a le Matagaluega o Pisinisi na fai mai ua latou filifili e taofia le auina atu i fafo o oneone masani i Taiwan e tusa ai ma tulafono ma tulafono faatonutonu.O faiga e amata mai ia Aukuso 3, 2022.

新闻图1


Taimi meli: Aukuso-10-2022